Vakantiegeld Samen Delen 2021

De start van de actie Vakantiegeld in 2021 is 13 april, de sluitingsdatum is 3 juni.

Doe ook dit jaar weer mee!

Het lijkt wel of ieder jaar de actie Vakantiegeld Samen Delen belangrijker wordt. Vorig jaar werden we overvallen door de coronapandemie. We merkten dat de vanzelfsprekendheid van vakantie niet meer bestond. En dat dat voor veel mensen sowieso al niet vanzelfsprekend is, omdat er geen geld voor is. 

In 2021 zitten we nog steeds met de coronapandemie. En die zorgt voor nog grotere verschillen tussen mensen die het financieel goed hebben en mensen die moeilijk kunnen rondkomen. Daarom hopen we ook dit jaar weer op een heel geslaagde actie, waarbij er nog meer mensen een aanvraag doen en ook de giften blijven groeien. 

Nieuw is dit jaar dat Beekbergen, Lieren en Loenen mee gaan doen. Fijn dat ook deze dorpen nu meedoen! Dit voor nu, vanaf half april zal alle relevantie informatie weer op de website staan voor de actie van 2021.

Geplaatst in Uncategorized