Vakantiegeld Samen Delen 2021

De actie Vakantiegeld Samen Delen 2021 heeft nog een week te gaan. Tijdens de Pinksterdagen is in de deelnemende kerken volop aandacht besteed aan de actie. En het is ook te merken dat veel mensen inmiddels zelf hun vakantiegeld hebben ontvangen. De laatste dagen loopt het aantal giften sterk op. Er is inmiddels een bedrag van ruim 88.000 euro gegeven. Ook het aantal aanvragen gaat nog steeds door. Inmiddels is een kleine 700 aanvragen ingediend. Ongeveer honderd aanvragen zijn nog niet compleet. En dat is wel nodig om een gift te kunnen ontvangen. Wie nog aarzelde een aanvraag te doen en voldoet aan de criteria, moedigen we aan een aanvraag te doen. Het loont de moeite! Geven en aanvragen kan t/m 3 juni.

Geplaatst in Uncategorized

Vakantiegeld Samen Delen 2021

De start van de actie Vakantiegeld in 2021 is 13 april, de sluitingsdatum is 3 juni.

Doe ook dit jaar weer mee!

Het lijkt wel of ieder jaar de actie Vakantiegeld Samen Delen belangrijker wordt. Vorig jaar werden we overvallen door de coronapandemie. We merkten dat de vanzelfsprekendheid van vakantie niet meer bestond. En dat dat voor veel mensen sowieso al niet vanzelfsprekend is, omdat er geen geld voor is. 

In 2021 zitten we nog steeds met de coronapandemie. En die zorgt voor nog grotere verschillen tussen mensen die het financieel goed hebben en mensen die moeilijk kunnen rondkomen. Daarom hopen we ook dit jaar weer op een heel geslaagde actie, waarbij er nog meer mensen een aanvraag doen en ook de giften blijven groeien. 

Nieuw is dit jaar dat Beekbergen, Lieren en Loenen mee gaan doen. Fijn dat ook deze dorpen nu meedoen! Dit voor nu, vanaf half april zal alle relevantie informatie weer op de website staan voor de actie van 2021.

Geplaatst in Uncategorized