Dankzij de inzet van heel veel mensen is de actie Vakantiegeld Samen Delen in de gemeente Apeldoorn ook dit jaar weer een groot succes geworden! Veel mensen hebben in de afgelopen weken een deel van hun vakantiegeld gedeeld met buurtgenoten.

In de gemeente Apeldoorn is voor de 13e keer de actie Vakantiegeld Samen Delen georganiseerd, door de inzet van 31 kerken in Apeldoorn, Beekbergen, Beemte Broekland, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Oosterhuizen, Ugchelen en Wenum-Wiesel.

De actie in cijfers

We zijn er stil van. Er zijn bijna 1200 donaties binnengekomen voor de actie Vakantiegeld Samen Delen. In totaal is er dit jaar € 244.109,- euro gedeeld (dat is zo’n 37.000 euro meer dan vorig jaar). Er zijn in totaal 1234 aanvragen goedgekeurd. Dat zijn ruim 300 aanvragen meer dan vorig jaar.  

Aandacht voor elkaar

Het delen van vakantiegeld wil vooral een teken van verbondenheid zijn van mens tot mens. In totaal bereiken we met onze actie 2902 mensen (waaronder ruim 1300 kinderen), dat is ruim 800 mensen meer dan vorig jaar.

Bedankt!

We danken alle gevers en aanvragers voor het grote vertrouwen in deze actie en voor het geloof in samen delen!

Hulp nodig?

Voor hulp verwijzen we naar het Christelijk Noodfonds Apeldoorn. In deze stichting werken veel kerken samen om noodhulp te geven aan mensen in de gemeente Apeldoorn. Zie www.cnap-apeldoorn.nl; mail: hulpverlening@cnap-apeldoorn.nl