Vakantiegeld Samen Delen is ook in 2014 een daverend succes geworden.

De Maten

Bijna zeventig aanvragen kwamen er binnen om te mogen delen in vakantiegeld – ruim 20 aanvragen meer dan vorig jaar. Dat gaat om bijna 170 mensen (waarvan de helft kinderen). Wat een vertrouwen in deze actie!
Ook de gevers zijn vol vertrouwen: er werd een bedrag van maar liefst € 21.658,- gegeven (5.000 euro meer dan vorig jaar). Ontroerend! Het bedrag wordt helemaal uitgedeeld, er blijft helemaal niets over. De werkgroep gaat met ondersteuning van anderen de ontvangers zo snel mogelijk blij maken met uw giften. De werkgroep dankt u allen heel hartelijk en wenst u een goede zomer!

Apeldoorn Zuid

In Apeldoorn Zuid hebben we aan giften € 17300 binnen gekregen werkelijk een fantastisch bedrag super!
Op 50 adressen hebben we ruimhartig kunnen delen, we hebben 20 alleengaanden, 5 echtparen en 25 gezinnen met een of meerdere kinderen mogen verrassen.
Totaal hebben we  120 personen, waarvan 54 kinderen een enorme verrassing bezorgd.
Het zijn emotionele, bijzondere en dankbare bezoeken geweest.
We hebben alle aanvragers kunnen honoreren en elke euro tot de laatste cent uitgegeven.
Wij zijn erg dankbaar en blij met het resultaat en willen alle gevers hartelijk danken voor hun bijdrage en het vertrouwen in deze actie.
We zijn ook  blij en dankbaar  om op deze manier kerk te mogen zijn in Apeldoorn-Zuid, een wijk waar je trots op bent om te wonen, waar er naar elkaar wordt omgekeken en waar er wordt gedeeld.
Fantastisch was het ook om dit met alle kerken in Apeldoorn-Zuid te mogen en kunnen organiseren: de Samuëlkerk, de Tabernakelkerk, de Basis, de R.K.kerk en onze eigen Hofstad.

Namens de werkgroep Vakantiegeld Samen Delen Apeldoorn – Zuid bedankt!